En vardag - i text & bild.

En vardag - i text & bild.

Om bloggen:

Den här bloggen innehåller allt möjligt och omöjligt. Händelser som sker och saker vi gör i vår vardag. Bloggen är ett sätt för mina nära och kära att kunna följa vår vardag trots att vi kanske befinner oss på stora avstånd från varandra. Självklart är bloggen öppen för alla andra som kan tänkas vara intresserade av vårt liv och levene på Molargården.

Varmt välkommen till vår blogg!

Facebook...

ÖvrigtPosted by Monica Mon, July 07, 2014 17:06:07
Tisdag den 24 juni 2014.

Jobbade i Stockholm idag och hade för en gångs skull ingen som helst brådska hem. Kände i slutet av arbetsdagen att det hade varit trevligt med något lite spontant så jag lade ut en liten blänkare på Facebook och frågade om någon var sugen att göra mig sällskap på en liten shoppingrunda och middag innan jag begav mig hemåt.

På 30 minuter hade det kommit in ett antal svar, vilket var både trevligt och värmde gott i hjärtat. Den som var ute först var syrran som tyckte att jag skulle hänga på till Emmas nya lägenhet på Liljeholmskajen och äta middag med tjejligan.

Sagt och gjort. Mötte upp syrran i Gallerian, köpte nya jeans när jag ändå gick förbi Levi's. Plockade upp Emma som av en slump just då också var i Gallerian. (Hur stora är oddsen på det?) Och sedan bar det av till Liljeholmskajen där vi lagade en god Tacomiddag och hade supertrevligt tillsammans.

  • Comments(0)//blogg.molargarden.se/#post387