En vardag - i text & bild.

En vardag - i text & bild.

Om bloggen:

Den här bloggen innehåller allt möjligt och omöjligt. Händelser som sker och saker vi gör i vår vardag. Bloggen är ett sätt för mina nära och kära att kunna följa vår vardag trots att vi kanske befinner oss på stora avstånd från varandra. Självklart är bloggen öppen för alla andra som kan tänkas vara intresserade av vårt liv och levene på Molargården.

Varmt välkommen till vår blogg!

Brödburken...

ÖvrigtPosted by Monica Fri, July 11, 2014 17:27:35
Torsdag den 10 juli 2014.

Är just nu inne i en period där jag fått lite dille på att återbruka mina gamla saker som jag inte längre vill ha. Jag fixar till dom till något helt nytt användningsområde eller så får dom sig en rejäl make over.

Häromdagen hittade jag min gamla burk för knäckebröd i "nykoppar" i en oöppnad flyttkartong. Hua...! Men lika mycket som jag egentligen tycker om själva burken, lika illa tycker jag om att den är i koppar. Så när jag nu rensade i den flyttkartongen så beslöt jag att INTE låta den gå till tippen utan försöka ge den ett nytt liv istället. Ner i ateljén för att hämta lite saker. Lite konstgjord andning och vips så är den nu mer vit och fin med en helt ny look. Så nu kommer den att få stanna hos mig ett tag till. Och nu kan den även få stå framme för både min och allmän beskådning utan att den känns vare sig malplacerad eller som en kvarleva från 1957. Supernöjd!


  • Comments(0)//blogg.molargarden.se/#post395